17 Ağustos 2019 Cumartesi

Nasıl TurkNet Abonesi Olurum?


TurkNet Sizin için gereksiz bütün aşamaları kaldırdı, sadece 5 adımda tamamlanan ve tüm bu adımları Online İşlem Merkezi’nden takip edebileceğiniz kolay abonelik süreci tasarladılar! Abonelik sürecinizi canlı olarak Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Evde internet veya telefon olmadan nasıl TurkNet’li olunur?

  1. Sizi bekletmeden, kimliğinizi tanımadığınız insanlara teslim etmeden kolayca TurkNet abonesi oluyorsunuz. Buradan veya 0850 288 80 81 arayıp Abonelik işlemlerinizi başlatıyorsunuz ve arkadaşını getir kampanyasınan yararlanmak istediğinizi söyleyerek bu davet kodunu bildiriyorsunuz "EDA96YF36MIW" ve 1 ay ücretsiz internet kullanıyorsunuz. Abonelik belgelerinizi elektronik ortamda indirin. Ad, soyad, tarih girip imzalayın ve bize MNG Kargo ile ücretsiz gönderin, kimliğinizi Online İşlemler'den veya Mobil Uygulama'dan yükleyin, gerisini TurkNet'e bırakın.
  2. Belgeleriniz TurkNet'e ulaşınca, kontrol eder ve herhangi bir eksik varsa size bilgi verir. Her şey tamamsa, biran evvel hizmetinizi başlatmak için çalışmaya başlarız.
  3. Yerleşik operatöre binanıza giden kablolar üzerinde yeni bir telefon numarası ve data hattı tanımlaması için talep göndeririz. Size bir telefon numarası tahsis ederiz. Telefonunuz henüz açık değildir. Hizmetiniz aktive edildikten sonra telefonunuzu kullanabilirsiniz.
  4. Yerleşik operatör yetkilileri, binanıza gelip ankastre kutusundaki (binaya gelen bütün iletişim kablolarının ortak durduğu yer) kablolardan birini sizin hattınız için tanımlar ve işaretler. Bize hattın hazır olduğunu bildirilir.
  5. Kurulum ekiplerimiz, sizden randevu alır. Sözleştiğiniz saatte evinize gelerek, telefonunuza ve modeminize kadar olan bağlantıyı yapar. Modeminizi kurar, kablosuz ağ ayarlarınızı tanımlar. İnternet ve telefonun çalışıp çalışmadığını kontrol eder. Kurulum Hizmeti hakkında ayrıntılı bilgileri burada bulabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder